Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak dzieciństwa? Także Twojego? To powspominajmy....
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 97
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 66
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 277
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5433
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 97
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 66
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 277
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5433
Składniki
Porcję rosołową zalewam wodą, dodaję marchewkę, pietruszkę, seler. Gotuję do miękkości. Dodaję lubczyk sól, pieprz oraz pomidory w puszce. Zabielam śmietaną.
Mieszam jajka z mąką i dodaję tyle wody aby uzyskać konsystencję bardzo gęstego ciasta naleśnikowego. Lekko solę. Kładę ciasto widelcem na osolony wrzątek. Po zagotowaniu odcedzam.
Przekładam lane ciasto do zupy. Posypuję posiekaną pietruszką. Smacznego