Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pizza z aromatycznym serem fera i szpinakiem
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1753
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1753
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Składniki
Drozdze przygotowac wg przepisu na opakowaniu. Nastepnie polaczyc z maka i woda, wyrobic ciasto.Uformowac male kulki wielkosci jablka i pozostawic do wyrosnieci. Nastepnie z kulek uformowac pizze. Posmarowac sosem do pizzy lub posiekanymi pomidorami. oblozyc szpinakiem, feta, oliwkami i prosciutto, doprawic.
Piec w tem okolo 260 stC okolo 10 min