Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skrzydełka można podawać z frytkami lub ryżem
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 113
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1945
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2718
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 113
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1945
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2718
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Składniki
Skrzydełka oczyść umyj,lekko osusz.Szczyptę słodkiej papryki,soli i pieprzu wymieszaj z olejem.Posmaruj skrzydełka.Wstaw na 1-2 godziny do lodówki.
Każde skrzydełko owiń folią aluminiową,ułóż na blasze.Piecz ok. 40 minut w temp. 220 C.
Koncentrat pomidorowy wymieszaj z musztardą.Skrzydełka odwiń z folii,posmaruj sosem pomidorowym.Piecz jeszcze chwilę,aż skórka się zrumieni.Gorące skrzydełka podawaj z frytkami lub ryżem