Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintna i smaczna zupa na niedzielny obiad.
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 39
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1858
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 401
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1771
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 39
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1858
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 401
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1771
Składniki
Wykonanie: Obie śmietany i sok połączyć i odstawić w chłodne miejsce. W między czasie roztopić w garnku masło , wsypać cebulę i zeszklić. Papę dyniową , mleko, pieprz i podsmażoną cebulę zmiksować na gładko. Wlać bulion i cały czas mieszając- podgrzać. Następnie doprawić, rozlać na talerze, posypać wcześniej uprażonymi pestkami dyniowymi i obłożyć śmietaną meksykańską.