Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ,szybkie danie obiadowe dla dbających o linię
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 118
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 247
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2345
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 410
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 274
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 118
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 247
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2345
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 410
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 274
Składniki
Na patelnię wkładamy masło i zamrożony szpinak. Dodajemy czosnek pokrojony w plasterki ,przyprawiamy solą i pieprzem. Smażymy.
Piersi z kurczaka przyprawiamy , nacinamy w poprzek w kilku miejscach i wkładamy w nacięcia szpinak oraz pokrojoną w plasterki fetę.
naczynie żaroodporne smarujemy oliwą , wkładamy piersi i pieczemy w piekarniku ok.30 minut w temp.180 stopni. Podajemy z gotowanym na parze brokułem . Smacznego :)