Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9334
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 225
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 504
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9334
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 225
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 504
Składniki
Filety rozbić i przyprawić. Do środka włożyć boczek i małą kosteczkę twardego masła. Zwinąć w roladkę. Jajka roztrzepać - dodać mąkę.(Musi być gęściejsze niż ciasto naleśnikowe). Roladki maczać w masie jajecznej i wrzucać na rozgrzany tłuszcz. Smażyć z każdej strony.