Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zainspirowani ;) Wyszły pyszne...szybkie w przygotowaniu ;)
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4014
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 820
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 4014
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 820
Składniki
Farsz wyciskamy z osłonek, mieszamy z dużą ilością majeranku. Do miski wsypujemy mąkę. Łączymy ją z gorącą wodą i roztopionym w niej masłem. Dokładnie wyrabiamy i cienko rozwałkowujemy. Wycinamy przy pomocy szklanki, okręgi i na każdy z nich umieszczamy farsz. Pierogi zlepiamy i gotujemy w osolonym wrzątku przez 4 min od momentu wypłynięcia na powierzchnię. Przekładamy na blaszkę. Cebulę siekamy, łączymy z roztopionym masłem. Polewamy pierogi i zapiekamy 15 min w piekarniku rozgrzanym do 200°C.