Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z piersi z kurczaka z paprykami w trzech kolorach z dodatkiem marchewki lub pieczarek(jak kto woli) nadaje się na zimno do kanapek jak i na ciepło z dowolnym sosem
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 95
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 62
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 273
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5428
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 95
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 62
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 273
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5428
Składniki
Mięso myje osuszam i miele w malakserze,zmielone mięso wkładam do miski. Wszystkie warzywa kroje na ćwiartki i wrzucam do malaksera i dosłownie małą chwilę miksuje żeby wyszła drobna kosteczka. Tak zmiksowane dodatki przekładam do mięsa,wsypuje wszystkie przyprawy,wbijam jajka i całość dokładnie mieszam. Nastawiam piekarnik na 220 stopni. Całość przekładam do foremki 30/12cm wyłożoną folią aluminiową i wkładam do piekarnika na około 50 min. Można spożywać na ciepło z sosem albo schłodzone do kanapek.