Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O prostych daniach można zawsze powiedzieć, że są szybkie i bardzo smaczne. Nie inaczej jest z faszerowanymi pieczarkami z boczkiem i mozzarellą. Czy znajdą się łasuchy na to danie?
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 83
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 2927
Kotlety mielone podane z ziemniakami i buraczkami.
Odsłon: 230
Szybkie w przygotowaniu, smaczne, idealne na upalne dni danie. Polecam.
Odsłon: 2558
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 83
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 2927
Kotlety mielone podane z ziemniakami i buraczkami.
Odsłon: 230
Szybkie w przygotowaniu, smaczne, idealne na upalne dni danie. Polecam.
Odsłon: 2558
Składniki
Na patelni roztapiamy masło i wrzucamy, pokrojone w kostkę ogonki pieczarek. Przysmażamy, a następnie dorzucamy, pocięty w paski boczek i trzymamy go na patelni aż do zrumienienia. Mozzarellę kroimy na 10 kawałków i wkładamy wraz z boczkiem do środka pieczarek. Z wierzchu możemy posypać startym serem, ale nie jest to wymagane. Piekarnik nagrzewamy do 200℃ i pieczemy około 15-20 minut. Smacznego!