Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 158
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 181
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 158
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 181
Składniki
sprawione pstrągi posolić,posypać pieprzem i odstawić na godzinę
warzywa pokroić w cienkie piórka,pietruszkę posiekać,wszystko wymieszać
warzywami nadziewać pstrągi,spiąć wykałaczkami,włożyć do blaszki,skropić olejem i piec 20-25 minut
pomidory pokroić ,dodać do ryb,pozostałe warzywa również włożyć do blaszki
pstrągi podawać z ziemniakami z wody