Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam dla tych ktorzy lubia mieso o zdecydowanym smaku !
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 158
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 576
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 158
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 576
Składniki
na duzej patelni rozgrzac odrobine margaryny i szybko na duzym ogniu obsmazyc mieso z dwoch stron, nastepnie przelozyc go do naczynia zaroodpornego, dookola poukladac pokrojone w cwiartki szalotki czosnek oraz opruszyc mieso przyprawami i podlac winem, wstawic do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec okolo 1,5 godziny, po upieczeniuwyjac poodkrawac mieso od kosci, a powstaly sos zagescic jedna mala lyzeczka maki, podawac z duszonymi warzywami i ryzem, smacznego