Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, mega owocowy, lekki i prosty w wykonaniu deserek:) W sam raz na ciepłe dni:)
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 131
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 234
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 336
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 161
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 131
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 234
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 336
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 161
Składniki
Galaretkę mieszamy dokładnie w 150 ml gorącej wody. Odstawiamy do wystygnięcia. Banany obieramy ze skórki, truskawki myjemy i obieramy z szypułek. Owoce wrzucamy do wysokiego naczynia, dodajemy mleko i blendujemy dokładnie. Wystudzoną galaretkę wlewamy do owoców, dokładnie mieszamy i przelewamy do pucharków. Wkładamy do lodówki do całkowitego stężenia. Można przyozdobić bananem obtoczonym we wiórkach kokosowych. Smacznego:)