Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryka robiona takim sposobem jest przepyszna. Wspomnienia dzieciństwa u babci powracają, aczkolwiek smak nie do końca taki sam jak kiedyś
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 70
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 299
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 67
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 70
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 299
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 67
Składniki
Umytą i pozbawioną pestek paprykę ( najlepiej różne kolory), kroimy w paski i wkładamy do słoików. Pozostałe składniki zagotowujemy i odstawiamy , żeby lekko przestygły. Następnie zalewamy naszą paprykę i pasteryzujemy ok. 15 min.