Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne jako dodatek do dań mięsnych, sprawdza się też jako sos do spagetti wystarczy dodać mięso i gotowe.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 176
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 176
Składniki
Paprykę pokroić w paski, cebulę pokroić w piórka posolić pozostawić na około 8 godz.
woda + olej + ocet + cukier + koncentrat pomidorowy + ziele + liść włożyć do garnka dodać odciśnięta paprykę z cebulą gotować ok. 30 min., tak by papryka i cebula były dostatecznie miękkie. Gorące nakładać w słoiki. NIE PASTERYZOWAĆ!