Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryka jest smaczna, kolorowa i pyszna.
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 29
Bo geniusz tkwi w prostocie. Pyszny, orzeźwiający i kolorowy deser, który zas...
Odsłon: 105
Babeczki są proste w przygotowaniu, ale bardzo smaczne i aromatyczne –z dodat...
Odsłon: 69
Tym razem 2 chlebki, każdy o wadze 90 g po upieczeniu z kilograma mąki miesza...
Odsłon: 511
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 29
Bo geniusz tkwi w prostocie. Pyszny, orzeźwiający i kolorowy deser, który zas...
Odsłon: 105
Babeczki są proste w przygotowaniu, ale bardzo smaczne i aromatyczne –z dodat...
Odsłon: 69
Tym razem 2 chlebki, każdy o wadze 90 g po upieczeniu z kilograma mąki miesza...
Odsłon: 511
Składniki
Paprykę umyć, oczyścić z nasion, pokroić w paski. Pietruszkę obrać, pokroić w plastry ( korzeń). Czosnek podzielić na ząbki i obrać. W słoikach układać : kilka plasterków pietruszki, gałązkę natki pietruszki, ząbek czosnku i paski papryki. Do każdego słoika wlać po 2 łyżki oleju.
Składniki zalewy zagotować i zalać słoiki. pasteryzować 15 minut. Smak tak konserwowanej papryki można wzbogacić dodając ulubione przyprawy.
Polecam naprawdę warto spróbować.