Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 754
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 927
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 157
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 754
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 927
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 157
Składniki
Suche składniki wymieszać i połączyć z ciepłą woda. Całość dobrze zagnieść i odstawić na godzinę w cieple miejsce. Ciasto podzielić na 4 części i każdą rozwalkowac. Pociąć na 1cm paski. Kazdy pasek zrolować w dłoniach na paluszki. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem. Z pomocą pędzla posmarować paluszki woda i obsypać np makiem lub sezamem. Piec w temp 220° 8-15 min na złoto.