Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z dodatkiem chili i zielonych oliwek.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 25
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 104
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 98
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 25
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 104
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 98
Składniki
Ser utrzeć ze śmietaną i papryką w proszku. Dodać czerwoną paprykę (drobna kostka), oliwki (półtalarki), papryczkę chili (drobna kosteczka) i zmiażdżony czosnek. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, doprawić solą.
Smacznego.