Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DLA WSZYSTKICH,KTÓRZY LUBIĄ PIKANTNE DANIA
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 236
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 165
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 236
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 165
Składniki
OGÓRKI POKROIĆ NA PLASTRY,ZASYPAĆ SOLĄ I POZOSTAWIĆ NA 6 GODZIN ABY PUŚCIŁY SOK.NASTĘPNIE POSYPAĆ CHILI I ROZGNIECIONYM, CZOSNKIEM.
ZAGOTOWAĆ OCET Z CUKRE,DODAC OLEJ,PRZESTUDZIĆ
ZALEWĄ ZALAĆ OGÓRKI I ODSTAWIĆ NA OKOŁO 12 GODZIN.
OGÓRKI PRZEŁOZYĆ DO SŁOIKÓW,ZALAĆ ZALEWĄ.
PASTERYZOWAĆ 10 MINUT.