Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lizaki z ciasta na jeden kęs . Pokochają je każde i małe jak i duże ła...
Odsłon: 29
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 219
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 176
Pyszne lizaki z ciasta na jeden kęs . Pokochają je każde i małe jak i duże ła...
Odsłon: 29
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 219
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 176
Składniki
Ogórki myjemy ,kroimy na ćwiartki ,zasypujemy solą i odstawiamy na noc. Później odcedzamy ogórki i mieszamy z ostrą papryką i pokrojonym czosnkiem. Przygotowujemy zalewę: Ocet zagotowujemy z cukrem i olejem. Ogórki przekładamy do słoików ,wlewamy zalewę i pasteryzujemy 10 min.