Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy przepis jest inny - poznaj mój.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 16
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 667
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 63
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 179
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 16
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 667
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 63
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 179
Składniki
Ogórki dokładnie umyć. Chrzan i czosnek obrać. Z kopru urwać części z nasionkami. Układać ogórki w dużym glinianym garnku, przekładając chrzanem pokrojonym w słupki i czosnkiem. Zalać letnią osoloną wodą (woda musi zakrywać ogórki), na górze ułożyć wiązkę kopru i liście chrzanu. Garnek przykryć ściereczką. Po 2-3 dniach można jeść. SMACZNEGO!