Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,lekko winne,bardzo polecam.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 71
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 71
Składniki
Zrobić ciasto naleśnikowe,ma mieć półgęstą konsystencję.Smażyć placki naleśnikowe na odrobinie tłuszczu. Osobno utrzeć twaróg z cukrem i jeżynami. Na wystudzone placki kłaść ser ,rozsmarować i złożyć na pół. Podsmażyć z obu stron,polać musem jeżynowym i zajadać. MUS JEŻYNOWY. Jeżyny zblendować ,dodać cukier i wino.Gotować do zgęstnienia jeżyn. Smacznego życzę!