Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekki, aksamitny, orzeźwiający mus cytrynowy
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44446
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 43
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44446
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 43
Składniki
Zmiksować wszystkie składniki, odstawić na 5 min. Przelać przez sitko i wlać do posmarowanych tłuszczem kokilek. Wstawic do piekarnika nagrzanego do temp. 160 stopni na ok. 30 min. Wystudzić i schłodzić w lodówce kilka godz, najlepiej całą noc. można podawać oprószone cukrem pudrem. Smacznego :-)