Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cos na mikołajki
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 15
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 15
Składniki
Jajka cukier i sól ubijamy na puszystą masę, dodajemy olej i dokładnie mieszamy. Następnie dodajemy mąkę i proszek do pieczenia. Na koniec dodajemy ekstrakt waniliowy i śmietanę. Do każdej formy na muffiny wlewamy ciasto. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 180 st i pieczemy ok. 30 minut.
miękkie masło ubijamy z cukrem pudrem na puszystą masę. Dodajemy serek, sok z cytryny i ponownie ubijamy. schładzamy krem ok 20 minut w lodówce a następnie dekorujemy.
Czapki to bezy upieczone z czerwonym barwnikiem