Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie czekoladowe babeczki idealne na spotkanie ze znajomymi bądź też codzienny dodatek do kawy.
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Składniki
Wszystkie suche składniki mieszamy w jeden misce: mąkę, proszek do pieczenia, kakao, cukier i cukier wanilinowy.
W drugiej misce mieszamy składniki mokre a następnie dodajemy je do wymieszanych składników suchych.
Mieszamy do połączenia składników (i tylko tyle).
Blachę do muffinek wykładamy papierowymi papilotkami a następnie nakładamy łyżkę ciasta. Następne dodajemy dropsy czekoladowe i znów ok łyżką ciasta przykrywamy czekoladę.
Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez 25 min.