Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze jest czosnkowe masełko domowe, intensywnie pachnące świeżym czosnkiem i ulubionymi ziołami. Dzisiaj postanwiłam dodać je do śniadaniowej bagietki, której nadało mnóstwo smaku i aromatu oraz dostarczyło porcji naturalnego antybiotyku jakim jest czosnek. Przydał się bardzo, bo trochę nas dopadło przeziębienie...
Ten koktajl to bogate źródło antyoksydantów. Zawarta w truskawkach witamina C...
Odsłon: 59
Pyszne babeczki czekoladowe z dodatkiem mięty.
Odsłon: 99
Przepyszny rosołek jak u mamy
Odsłon: 1067
Ten koktajl to bogate źródło antyoksydantów. Zawarta w truskawkach witamina C...
Odsłon: 59
Pyszne babeczki czekoladowe z dodatkiem mięty.
Odsłon: 99
Przepyszny rosołek jak u mamy
Odsłon: 1067
Składniki
Miękkie masło ucieramy z przeciśniętymi przez praskę ząbkami czosnku. Następnie dodajemy zioła prowansalskie, kurkumę oraz sól i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy i przekladamy do lodówki dla odpowiedniego stężenia oraz przejścia smaków i aromatów. Życzę smacznego! :)