Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cytryna, wanilia i migdałowy smak to odprężający czar tej herbaty. Daj się skusić...
Zdrowa, smaczna, szybka w wykonaniu i nie musi być ze śmietaną.
Odsłon: 33
Zapiekanka z cukinii z mięsem mielonym to proste i sycące danie, które idealn...
Odsłon: 117
Makaron z kurczakiem i zielonymi szparagami w śmietanowym sosie to danie błys...
Odsłon: 106
Zupa z botwinki to klasyczne danie kuchni polskiej, które za każdym razem zac...
Odsłon: 67
Zdrowa, smaczna, szybka w wykonaniu i nie musi być ze śmietaną.
Odsłon: 33
Zapiekanka z cukinii z mięsem mielonym to proste i sycące danie, które idealn...
Odsłon: 117
Makaron z kurczakiem i zielonymi szparagami w śmietanowym sosie to danie błys...
Odsłon: 106
Zupa z botwinki to klasyczne danie kuchni polskiej, które za każdym razem zac...
Odsłon: 67
Składniki
Zagotuj wodę i zaparz w niej herbatę ze skórką cytrynową przez 4 minuty.
Wymieszaj z cukrem, sokiem z cytryny, aromatem migdałowym i waniliowym. Degustuj się gorącym naparem:) Smaczności.