Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny sernik połączony z masą makową
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 98
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 66
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 278
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5435
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 98
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 66
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 278
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5435
Składniki
Piekarnik nagrzać do180 stopni. Foremkę do babeczek wyłożyć papilotkami.
Czekolady roztopić osobno w ciepłej kąpieli wodnej.
Składniki masy makowej wymieszać, Przełożyć do foremek. Piec ok. 7 minut.
Składniki masy serowej wymieszać. Przełożyć na podpieczone spody makowe. Piec 15-20 minut, aż ser się zetnie, ale nie będzie przyrumieniony.
Po upieczeniu ostudzić i wstawić do lodówki. Przed podaniem można posypać kakao.