Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 32
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 140
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 32
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 140
Składniki
Kiełbasę kroimy w kostkę .Cebule obrać drobno posiekać i podsmażyć na oleju .Po chwili dodać do kiełbasy
Pieczarki obrać posiekać dodać do garnka z kiełbasa i cebula .Czerwona paprykę umyć rozpołowić wyciąć gniazdo pokroić w kosteczkę.
Gdy pieczarki zmiękną dodać paprykę .Podlewać woda dodać koncentrat pomidorowy .Całość doprawić dusić przez chwile pod przykryciem na wolnym ogniu