Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz dla smakoszy mięsa mielonego.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 485
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 67
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 163
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 107
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 485
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 67
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 163
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 107
Składniki
Naleśniki usmażyć wg własnego przepisu. Mięso mielone podsmażyć na oliwie z przyprawami i posiekanym czosnkiem.
Cebule pokroić w piórka a paprykę w paseczki. Pomidory polać wrzątkiem, obierać ze skórki i pokroić w kostkę. Warzywa i koncentrat pomidorowy dodać do mięsa i dusić do miękkości warzyw( ok 15-20 min).
Na naleśniki nakładamy porcje farszu i zwijamy. Naleśniki można zastąpić tortillami.