Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobre ciasto i bardzo szybko sie je piecze. no i jest tez bardzo tanie:)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 105
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 152
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 35
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 135
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 105
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 152
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 35
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 135
Składniki
cale jajka ubic z cukrem. nastepnie dodawac po troszku: make, margaryne (wczesniej rozpuszczona i ostudzona) i proszek do pieczenia.
wlac polowe ciasta do brytfanny i ulozyc na nim jablka. jablka trzeba obrac, pokroic na osemki i powycinac gniazda. po zrobieniu powyzszego zalewamy ciasto (ktore juz jest z jablkami w brytfannie) druga czescia ciasta.
piec ok 45 min w temp 180 stopni. mozna po wyjeciu posypac cukrem pudrem.
smacznego:)