Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 452
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 138
Lubisz grzyby i poza sezonem tęsknisz za ich smakiem? Skorzystaj z rewelacyjn...
Odsłon: 1451
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 452
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 138
Lubisz grzyby i poza sezonem tęsknisz za ich smakiem? Skorzystaj z rewelacyjn...
Odsłon: 1451
Składniki
Filety lekko rozbić. Na połowę każdego położyć pokrojoną szynkę a na drugiej plasterki serka topionego. Złożyć na pół, panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na złoty kolor a następnie zapiec w piekarniku przez ok. 20 minut.
Podawać z frytkami, ziemniakami lub ryżem i dowolną surówką. Smacznego.