Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie nadaje się do świeżego pieczywa i ziemniaków w mundurkach.
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 4984
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 39
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 207
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 4984
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 39
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 207
Składniki
Masło wyjąć z lodówki i poczekać, aż będzie bardzo miękkie.
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę.
Masło wyjąć z lodówki i poczekać, aż będzie bardzo miękkie.
Pietruszkę i koperek (bez grubych łodyg ) bardzo drobno posiekać lub pokroić nożyczkami ( ja zawsze tak robię ).
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę.
Wszystkie składniki dodać do masła i utrzeć.
Pietruszkę i koperek (bez grubych łodyg ) bardzo drobno posiekać lub pokroić nożyczkami ( ja zawsze tak robię ).
Wszystkie składniki dodać do masła i utrzeć.
Zawinąć w folię aluminiową i wstawić do lodówki, by stwardniało. Smacznego !