Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowana feta, wspaniala jako przystawka lub dodatek do salatki
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 55
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 35
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 55
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 35
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Składniki
Ser pokroic w kostki wielkosci okolo 1 cm. Papryke podpiec w piekarniku okolo 15 minut. Wszystkie skladniki wymieszac razem, przelozyc do sloika i wstawic do lodowki. Marynowac minimum 2 dni przewracajac sloik "do gory nogami" co jakis czas.