Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 132
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1210
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 427
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 79
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 290
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 132
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1210
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 427
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 79
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 290
Składniki
PLACEK KRUCHY: Żółtka, cukier, margaryne, cukier waniliowy utrzeć na puszytsą masę, dodać mąkę z proszkiem i wymieszać. Rozłożyć na 2 blaszki wyłożone pergaminem.
BEZA: Białka ubić, dodać cukier. Bezę rozłożyć na oba ciasta po połowie, posypać migdałem. PIec 25 min w 160 stopniach.
MASA: śmietanę, śmietan fix, cukier puder ubić. Galaretkę malinową rozpuścićw 1,5 szkl wody i tężejącą wymieszać z malinami.
Składać: placek - 1/2 masy - 1/2 malin - 1/2masy - placek - 1/2 malin
Smacznego!