Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny sposób na sprawienie przyjemności każdemu miłośnikowi owoców morza. Małże, dzięki panierce nabierają nowego, wykwintnego smaku.
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 368
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 368
Składniki
Małże rozmrozić, osączyć. Jajka roztrzepać, doprawić pieprzem i lekko solą. Małże panierować w mące, jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Małże podawać z sosami i cząstkami cytryny.