Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie, niewiele składników, wyborny smak!
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 164
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 42
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 164
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 42
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Na patelni rozgrzewamy łyżkę oliwy, wrzucamy łososia pokrojonego w paseczki. Smażymy 2 minuty. Dodajemy serek, mieszamy i smażymy, aż się rozpuści. Doprawiamy do smaku sokiem z cytryny, pieprzem, dodajemy koperek. Mieszamy. Do sosu przekładamy odcedzony makaron, mieszamy i podgrzewamy razem około minuty. Podajemy natychmiast po przygotowaniu.