Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 28-06-2009
Pychotka!
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 22
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 22
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 679
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 186
Składniki
Mięso pokroic w cienkie plastry, posypac solą i pieprzem, usmażyc na oliwie na złoty kolor z obu stron.
Ugotowac makaron.
Cebulę pokroic w kostkę, zezłocic na oliwie, dodac pomidory, dusic przez ok. 10 min. Dodac ser, przyprawic solą, pieprzem, tabasco i sokiem z cytryny, zdjąc z ognia. Mięso polac sosem, przybrac bazylią. Podawac z makaronem. Smacznego.