Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś prezentuję makaron z delikatnym sosem serowo-szpinakowym. Dodałam tu mięso mielone, ale filet z kurczaka sprawdzi się równie dobrze. Miła odmiana dla sosu bolognese, który najczęściej wybieramy do makaronu.
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 84
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 168
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 194
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 368
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 61
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 84
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 168
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 194
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 368
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 61
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Na rozgrzanym oleju podsmażamy cebulę wraz z mięsem mielonym. Dodajemy szpinak a po chwili serek topiony. Dusimy do odparowania wody i rozpuszczenia serka.
Dodajemy śmietanę, starty na tarce cheddar. Doprawiamy do smaku przyprawami. Mieszamy z makaronem.