Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis ten dostałam dawno temu od mojej przyjaciółki i muszę powiedzieć, że łosoś przygotowany w ten sposób bardzo smakuje mojej rodzince
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 33
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 50
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 57
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 50
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 33
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 50
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 57
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 50
Składniki
Przygotować folie aluminiową podwójną warstwę,dość spory kawałek.
marchewkę zetrzeć na grubej tarce,położyć ją na środku folii,na marchewce ułożyć dzwonko łososia,posypać niewielką ilością soli i pieprzu
położyć na kawałku ryby łyżkę małych kawałeczków masła,następnie pół cebuli i pokrojoną w plasterki pieczarkę.
zagiąć do góry folię z czterech stron i wlać rosół lub szampana,zamknąć folię.Piec około 20-30 minut w temp.180-190 stopni