Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 365
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 365
Składniki
Łososia przyprawić solą, pieprzem. Obtoczyć w mace i usmażyć.
Sos: - podmaśyż kurki - najlepiej na maśle - cebulę pokroić w kostę i podsmażyć na złoty kolor. Dodać śmietanę i gotować kilka minut - aż smietanka trochę zgęstnieje. Dodać kurki i posiekaną piertuszkę oraz szczypiorek. Doprawić solą i pieprzem.