Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
z podanej porcji wyszło mi 5 babeczek
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9046
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 205
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 477
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9046
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 205
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 477
Składniki
Małe filiżanki wyłożyć w środku folią aluminiową (lub teflonowe foremki do muffinek). Każdą filiżankę wyłożyć łososiem (jak nam plastry łososia będą wystawać z filiżanki to ich nie odcinać bo nimi będziemy zamykać babeczki), na dno dać po trochu serka następnie pieczarki i znowu serek, wierzch przykryć łososiem i delikatnie podociskać. Babeczki delikatnie wyciągać z filiżanek, zdjąć folię aluminiową. Na talerzu położyć plastry cytryny obranej ze skóry, na cytrynę dać trochę kopru, a na koper babeczki z łososia. Smacznego