Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe. Przygotowuję kiedy w lodowce mam różne wędliny.
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 13
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 14
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 576
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 13
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 14
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 576
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Składniki
Fasolę ugotować. Cebulę pokroić w kostkę, zrumienić, dodać pokrojoną wędlinę. Całość podsmażyć, dodać pomidory pokrojone w kostkę i paprykę pokrojoną w paski. Dusić pod przykryciem przez około 10 minut. Dodać ugotowaną fasolkę i przyprawy. Całość dusić jeszcze około 10 minut. Jeżeli będzie mało pomidorowy można jeszcze dodać koncentrat pomidorowy.
Obowiązkowo dodać natkę pietruszki.