Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-ostre :) w 15 minut ;)
Przepis dnia
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 4402
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 122
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 174
Przepis dnia
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 4402
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 122
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 174
Składniki
Mięso obsmażyć na złoto. Odstawić.
Zrobić sos; dobrze go wymieszać. Sos powinien być : słodki (miód), lekko kwaśnawy (ocet + musztarda), ostry (chili + czosnek+imbir), aromatyczny (curry+ czosnek+imbir). Zagotować delikatnie, wrzucić do niego mięso.
Smacznego :) 29.05.2009