Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latwe do wykonania, niezwykle smaczne danie.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 196
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 196
Składniki
Pokroić mięso, opruszyc pieprzem i solą i obtoczyć je w mące. Podsmażyć na maśle i przełożyć do garnka. Pokroic cebulę w piórka i paprykę w słupki, smażyć na tym samym tłuszczu co mięso, przełożyć do garnka.
Ananasa odcedzić z zalewy, którą należy wlać do rondelka. Do niej dodać keczup, cukier i ocet. Zagotować, mieszając, żeby się nie przypaliła. Ananasa pokroić w cząstki i dodać do pozostałych składników, polać sosem i zagotować na małym ogniu, żeby smaki się przegryzły.
Podawać z ugotowanym na sypko ryżem. SMACZNEGO!!!