Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 15
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 956
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 316
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, ale równie smaczna i pożywna. Na pewno...
Odsłon: 66
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 15
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 956
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 316
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, ale równie smaczna i pożywna. Na pewno...
Odsłon: 66
Składniki
Cebulę posiekać, podsmażyć na oleju, dodać wcześniej namoczone grzyby. Kapustę odcisnąć, ugotować z przyprawami tak aby większość wody odparowała. Pokroić, wymieszać z grzybami i cebulą, doprawić do smaku. Farsz nałożyć na prostokąt ciast, zwinąć i dokładnie zlepić brzegi. Posmarować rozmąconym jajkiem. Piec około 20 minut w temperaturze 180 C.