Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne krokiety od lat robionew moim domu ciesza sie duzym powodzeniem
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 251
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 251
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Składniki
Zacznij od usmazenia nalesnikow , powinny byc delikatne i cieniutkie. Przygotuj farsz kapuste zalez wrzatkiem, odcedz i pokroj. Grzyby ugotuj w malym garczku po ugotowaniu posiekaj. W miedzy czasie pokroj cebule w kostke i podsmaz na zloto. Wszystkie skladniki farszu pomieszaj dopraw sola i pieprezm do samaku.
Na nalesniki na srodek naloz farsz i zawijaj po zwinieciu nalesnika obtocz go w mace i jajku a nastepnie w bylce tarce i tak opanierowane przeloz na goracy olej. Usmaz z obu stron i gotowe:)