Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 915
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 68
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 915
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 68
Składniki
Robimy zwykle naleśniki. Dobrze zrobic je na samym poczatku, jak troszkę poleżą zrobią się miekkie i nie będą się łamały podczas zawijania.
Pieczarki obieramy i trzemy na tarce o grubych oczkach. Starte pieczarki wrzucamy na patelnie bądz do garnka na rozgrzaną margaryne. Doprawiamy vegetą.
Ser scieramy na tej samej tarce co pieczarki.
Gdy pieczarki wyparuja całą wodę i będą miekkie dorzucamy do nich starty ser. i mieszamy.
Na naleśniki kładziemy farsz i zwijamy.
Obtaczamy w jajku w bułce i smazymy na oleju.
Smacznego!!