Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 201
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 201
Składniki
Mieso mielone wyrobic jak na mielone,uformowac male kuleczki lekko splaszczajac je.Wrzucic na rozgrzany smalec i smazyc,az beda miekkie.Zrobic zalewe:do garnka wlac 2 szklanki wody,dodac ziele angielskie i listki laurowe i pol szklanki octu.Cebuke pokroic w piorka lub kostke ,jak to woli.Gotowac,az cebula bedzie miekka.Do smaku dac szczypte cukru.Do sloika wlozyc klopsiki i wlac zalewe.Wstawic do lodowki na ok 2 dni.Smacznego.