Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 06-10-2010
bardzo lubie grzyby,bardzo lubie je zbierac a jesc jeszcze bardziej...bardzo latwe w wykonaniu i bardzo,bardzo smaczne!!!!!!!!!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 323
Polecam.
Odsłon: 779
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36352
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 443
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 323
Polecam.
Odsłon: 779
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36352
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 443
Składniki
grzyby dobrze umyc i sparzyc wrzadkiem
cebule zeszklic na masle
wszystko zmielic w maszynce,dodac przyprawy,jajka,odcisnieta bulke i dobrze wymieszac
jezeli nie jest zbyt geste dodac tarta bulke,jeszcze raz wyrobic i uformowac kotlety
przed smazeniem obtoczyc w bulce,smazyc na malym ogniu na zloty kolor.SMACZNEGI!