Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dużo jest przepisów na kotlety rybne. Jednak stwierdziłam że sie podzielę tym przepisem ze względu na dodatkowy składnik mięsny w daniu rybnym:). Polecam są po prostu pyszne.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 154
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 66
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1099
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 154
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 66
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1099
Składniki
filety mielimy oraz boczek przez maszynkę. Cebulę także mielimy( można pokroić). Dodajemy namoczoną w wodzie czerstwą bułkę, jajko, wszystkie przyprawy do smaku i mieszamy. Masa musi być gęsta. Formujemy kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na patelni na złoty kolor. SAmacznego!!